Frisör Vasastan – vilken väljer du?

Din frisyr är en stor del av den identitet och stil du har. För vissa så blir detta en fråga som ser likadan ut år efter år: man hittar en frisyr man trivs med och fortsätter med denna. För andra så handlar det mer om att hela tiden förändra sin frisyr och därmed också den egna identiteten. Oavsett vilket så kommer en frisör i Vasastan att göra skillnad. Frågan är vilken du väljer?

Att exempelvis komma som nyinflyttad till Stockholm är att komma till en helt ny värld. Där man tidigare varit van vid ett relativt klent utbud så möts man nu av tretton på ett dussin – oavsett om det handlar om restauranger, butiker eller om frisörer. Det finns ett större utbud och fler saker att välja mellan. Men, det är också något som gör att valet i fråga blir svårare.

Den frisör – tryggheten – från hemstaden ska ersättas och du ska hitta en ny frisör i Vasastan som förstår dig, hur du vill ha det och som du kan bygga upp en längre relation med. Vilket inte är helt lätt att göra. Vi tänkte här gå igenom några punkter som kan göra valet lite enklare och som leder dig till en frisör i Vasastan som du trivs med – och som givetvis klipper dig på ett sätt som framhäver dina bästa sidor och drag.

  • Bokningar. Här finns en tumregel: en tom frisersalong i Vasastan är en sämre sådan. En fullbokad däremot – den håller hög klass. Detta tar bort lite av det spontana. Du kan sällan bestämma dig för att besöka en frisör i Vasastan och få en tid samma dag. Men, det är också positivt. Bokar du en tid som ligger längre fram i tiden så hinner du fundera över hur du vill ha det.
  • Trygghet. Det viktigaste med en frisör i Vasastan är att man känner trygghet. Känslan mellan er måste, så att säga, finnas där. Du ska känna dig trygg och känna att din frisör jobbar för dig – och att hen inte sitter och pratar med andra kunder under tiden. En bra klippning tar tid och det måste finnas ett fokus.
  • Omdömen. Läs gärna på innan du bestämmer dig. Internet är fantastiskt i denna fråga där du kan läsa allt från tidigare kunders omdömen vidare till priser och olika erbjudanden samt vad en frisör i Vasastan erbjuder. Finns dessutom referensbilder så är det enbart positivt: en frisör ska vara stolt över sina jobb och vilja visa upp dem.