Världsklassig hårvård hos frisör på Kungsholmen

När du ska färga eller klippa håret måste du boka tid hos en pålitlig frisör som kan sitt arbete väl. Och detta är speciellt viktigt om du vill ha perfekta resultat vid en riktig makeover.

När du spenderar pengar på ditt utseende vill du att det ska vara värt det, och det är därför det lönar sig att ta sig tid att hitta rätt frisör. Hur kan du vara säker på att du har hittat “den rätta” frisören? För det första vill du att hen ska ha gott rykte. Kolla upp kommentarer från tidigare kunder på frisörsalongens hemsida eller sociala medier. Därefter är det viktigt att hårfrisören har erfarenhet av att behandla och klippa din hårtyp. Tjocklek och typ av hår gör en stor skillnad när det gäller hårbehandlingar och klippning. Att din frisör har erfarenhet av att arbeta med olika typer av hår är ett stort plus för dig.

Annat du kan få gjort hos frisören

Många frisörsalonger erbjuder även andra behandlingar inom hår och hud. Är du hos din frisör på Kungsholmen för att klippa eller färga håret kan du passa på att fixa dina ögonbryn och fransar. Det är väldigt praktiskt med semipermanenta ögonbryn och franslyft. Dessutom kan du få bort oönskat hår med laserbehandlingar. Ett bra tips är att passa på och göra allt i ett enda besök. En lång eftermiddag för att ta hand om dig själv är ett utmärkt sätt att slappna av på. Du kommer att få se bra resultat både på insidan och på utsidan.